Elite-nyt 01.11.15

Kære regioner

 

En kort opsummering af elitepolitikken angående deltagelse i mesterskaber i DDD:

Elitegruppens par kan ikke deltage i mesterskaberne i DDD.

Sub-elite og Kraftcenterpar kan frit deltage i mesterskaberne i DDD.

 

Håber at dette er klart og afhjælper eventuelle tvivlsspørgsmål.

Venlig Hilsen / Best Regards

Nete Jorgensen
Chairman - DS Elite

TU-nyt pr. 01.01.2015

Tøjreglementet:
HUSK fra DM’erne er WDSF’s tøjregler også gældende for junior 1 parrene. Dette betyder at parrene ikke må have makeup og ”skinnende” pynt på tøj og i hår.
WDSF har besluttet følgende ændringer til tøjreglementet, der træder i kraft med øjeblikkelig virkning ved udenlandske turneringer. Det vil blive oversat og sat i de danske regler fra januar 2015.

Kjoler skal have de pågældende karakteristiske former for den givne disciplin (Standard ST og Latin LA). Kvindelige atleter må ikke have shorts, ”knæbukser” eller trikot på alene, men sammen med et skørt. Kvindelige atleter skal have et skørt, kjole eller lange bukser på. Skørt og kjole skal have de pågældende karakteristiske former for den givne disciplin (Standard ST og Latin LA). I Standard skal kjolen som minimum dække begge knæ. Hvis kjolen har slids, må slidsen ikke gå højere op end knæene. I latin skal kjolen have et skørt lavet af stof, frynser, fjer, perler eller andet velegnet materiale og må have slidser eller åbne på siderne, forudsat at skørtet altid dækker trusserne foran og bagpå når danseren står stille.

TU-nyt 2014

Krav til deltagelse i DM’erne:
Der er til DM i standard/latin og kombi fri tilmelding, for ikke ranglisteførte kategorier (talenter, børn1 og 2, samt junior 1).
Ranglisteførte kategorier:
Kombipar skal kun danse 1 rangliste i kombi, 1 rangliste i latin, samt 1 rangliste i standard for at have kvalificeret sig til deltagelse i DM i alle 3 kategorier.
Specialistpar (par der kun danser 1 kategori) skal for deltagelse i DM forsat danse 2 ud af 3 ranglister.